Pink Boulevard för shoppingsugna

christina-re-pink-boulevard

Sugen på lite shopping, eller vill du hitta de där perfekta julklapparna, presenterna eller inredningsdetaljerna som är något alldeles extra? Pink Boulevard är en rykande het ny webshop som har allt det där, och mycket mer.  Jag var på deras lanseringsfest och tänkte på sin höjd köpa ett dofljus, men jag kom därifrån med så mycket mer. Massa mer! Bara måste passa på att tipsa er för de har 20% rabatt på HELA sortimentet ända fram till ikväll 23:59. Riktigt bra priser. Jag passade i alla fall på kan man lugnt säga. 

Pink boulevard

Kopparna ovan från Christina Re är helt magiska. De finns i flera versioner. Tänk er dem med varm choklad eller kaffe i. Gör vilken morgon eller kväll som helst speciellt bra. Doftstickorna och ljusen från K. Lundqvist har jag hört mycket gott om. Jag kom hem med deras ljus i doften ’Afternoon Tea’: vitt te, rosa ros som toppas med ingefära. ni förstår ju själva att det doftar gudomligt. 

Pink boulevard

En hel del bakböcker finnes också. Anette Rosvalls Afternoon Tea blanda annat. Vet ni, de där såskopparna i porslin kostar 39 kr styck (med rabatten)! Så rustikt söta.

Pink boulevard

Sedan har ni Haupt Lakrits, även deras julkalender! Här tipsar jag om den nya God Helg som är mandlar med saffran och lingon. En fullträff i smaker. Dessutom pudrade med ett lager guldfärgat puder. 

maison-belle-pink-boulevard

Maison Belle, allrengöringsmedel med eteriska oljor. Jag köpte julmedlet med doft av kanel och apelsin, köksmedlet med doft av apelsin och mynta och badrumsmedlet med doft av lavendel och mynta.  Slutprodukten är inte testad på djur och levereras i en biologisk nedbrytbar förpackning. 

Pink boulevard

Chamios strandväska eller weekendbag som jag skulle ha den till. Stora med massa plats. Grymt sugen på den!

Pink boulevard

Alltså kopparna och kannan från Christina Re, som tagna ur Alice i Underlandet eller annan saga. Fin present till någon annan eller sig själv. Det här och mycket mer hittar ni på Pink Boulevard.

Ha en underbar söndag!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *