Godistårta deluxe – Magdas drömtårta

godistarta-2

Godistårta deluxe. När man fyller fem år och heter Magda då är det en högsta önskan att få en godistårta fullmatad med glada godisar. Det bästa som finns är att överraska barnen. Idag är det min Magdas dag för hon är hela fem år idag. Obeskrivligt älskad och beundrad av sin mamma. Hon är den mest omtänksamma, roliga och känslosamma lilla varelse.   

  godistarta-5   

När jag hämtade Magda på förskolan idag så sa jag att det kommer nog inte bli någon tårta för jag har inte hunnit göra någon tårta. Magda hänger med huvudet och försöker få mig att gå och köpa en tårta. Jag säger att jag hinner inte för jag har så mycket disk hemma som måste fixas. Då vi kommer in genom dörren sa jag att hon direkt ska komma till köket för att se all disk, TADAAAAM där stod tårtan. Hon blev överlycklig. 

godistarta-1

Jag hade lagt lite tid på att hitta stora pastellfärgade godisar och hade turen att hitta godisbokstäver också. Lite ihopplock så blev det så här, helt enkelt. Som jag älskar färg. Vad är livet utan färgklickar? Så jag öste på med färg. Man blir glad och pigg av färg. Tårtan är inte svår att göra, den största utmaningen är att hitta roligt godis, sedan är det bara att placera ut ovanpå en tårta.  

magda-5-ar

Den här lilla busen fick ett Rubens barn av mig och Annie, en Cicci. Till Cicci dockan fick hon även en kanindräkt. Sedan blev det lite diadem, hårrosetter, spännen och simglasögon som hon har önskat sig länge. 

godistarta-7

Den här mamman känner sig lite trött nu, men väldigt lycklig. Nu sova och sedan ställa om till att arrangera kalas för HELA Magdas avdelning på förskolan. Vi har bjudit alla 18 stycken, 13 stycken har tackat ja. Så det gäller att ladda om. Till lördag blir det också tårta, men en annan tårta. Missa inte att kika in så får ni se. Det kommer bli bra!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *