Häringe Slott – Övernattningspaket

pool-dive

Nu drar vi till Häringe slott tillsammans med en av mina bästa vänner och hennes barn. Ett slottsdygn med fokus på barnen. Som vi har längtat efter den här Grand finale på sommaren! Vi bokade det här dygnet redan i början av sommaren då Häringe Slott har ett speciellt sommarpaket för familjer med massa roliga aktiviteter för barnen. 

Palace_front_facade_red_roses

Jag har aldrig varit på Häringe slott men sett många bilder och tänkt många gånger på att åka dit. De har även fina löprundor, men det kommer jag inte hinna med den här gången. Det här dygnet ska jag, min väninna och alla fyra tjejerna ha det så otroligt roligt tillsammans. 

Palace_and_garden_seen_from_the_air

Det här är vad som står på schemat inom det närmsta dygnet (text från Häringe Slotts hemsida):

För barn har vi Kid’s club house, roliga utflykter, spökvandringar och upptåg med lekledare måndag – torsdag, v. 26-32. Detta ingår i Sommar På Slottet-priset. Kids Club House är fullt av leksaker,stafflier, pärlplattor och rockringar. Poolen fylls av simringar och krocket spelas flitigt i slottsträdgården. Under Barn på slottet veckorna ingår det familjemiddag och vi serverar rätter som uppskattas av både barn och vuxna som till exempel hemlagade fiskpinnar, lasagne eller smarriga hamburgare.

Barnen är helt exalterade över spökvandringen, poolen med alla simringar och att få sova, bada och busa på ett slott. Magda är lite rädd för spökena, men mest nyfiken. 

Ostra_Flygeln_Single_Room

Jag är väldigt nyfiken på rummen och på familjemiddagen. Kommer rummet se ut som ovan, eller som det nedan? Eller på annat sätt. Alla bilder i det här inlägget är bilder jag hittat på deras nätsida. Jag tar med kameran och fotar så ni får se allt.

Josephine_baker_Suite_bed

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.