Yuzu – Testing Testing

Yuzu

Yuzu! Nu ska här testas. Där stod den flaskan med Yuzu på Pepstop, Renée Voltaires butik på Riddargatan på Östermalm. Så förtjust i den butiken. Det du hittar där är allt från pulver, färdigmat till produkter för att göra din egna nötmjölk och matcha latte och  mycket mer. Det de har i matväg och snacksväg där innehåller inga tillsatser, 100 % vegan.  Jag har tidigare skrivit om Yuzu och nu stod de där, flaskor med Yuzu på rad på Pepstop, nedsatta i pris. Har under det senaste året blivit serverad chokladmousse med Yuzu, dressing med Yuzu och smörgåsar med fyllning som innehåller Yuzu, varenda gång har jag undrat vad det var i för det var så gott. Yuzu har varit svaret. Så här ska testas. Har ni några tips på vad man kan göra för gott med Yuzu så berätta. 

Linda

2 kommentarer

  1. Jag har använt den i drinkar där du ska ha lime eller citron. Väldigt, väldigt gott! Men ganska skarp smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *