Tre goda sallader till grillat

Coleslaw äpple

Coleslaw med äpple, potatissallad med valnötter och spenat eller Vi börjar med en härlig coleslaw med äpple. Friskt, fräscht och smaskens till t ex en burgare, kyckling eller lax. En coleslaw hör verkligen sommaren till och man kan trixa till den lite hur som. Har testat att göra den med mango och även fänkål. Vilken värmebölja vi har. Jag ska själv gå ut och dricka kaffe med en vän ute i solen och babbla lite. I eftermiddag ska jag på vinprovning av ekologiska viner i stan på en italiensk restaurang.. 

grillad-lamm-med-parlcouscous1

Sallad på ugnsrostade grönsaker och pärlcouscous blir lite roligare och väldans gott. Pärlcouscous heter egentligen Moghrabiah eller libanesisk couscous. Du hittar dem i din vanliga matbutik där de har couscous, bulgur mm. Du ugnsrostar grönsakerna och blandar ner allt gott med pärlcouscous, feta och oliver. Oslagbart!

potatissallad-med-spenat-och-valnotter-till-grillat-kanske0

Krämig potatissallad med valnötter och spenat. Lite nyttigheter blir gottigheter. Den här salladen har också en lätt smak av äpple då du skvätter ner lite äppelcider här. Testa. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *