God morgon Nice

Nice med barn Frankrike

God Morgon från Nice. Om jag har missat att säga det så måste jag säga det nu. Vi bor så perfekt i en lägenhet som ligger centralt i Nice, på Rue Pertinax. Det är en stor lägenhet med fler bäddar än vi behöver och mer än rymlig, faktiskt större än vår lägenhet hemma. Barnen gjorda sig hemmastadda här direkt och jag också. 

Nice med barn Frankrike

Kan verkligen rekommendera att hyra lägenhet i Nice om ni åker hit med barn. Det är så smidigt att kunna laga lite mat, göra frukost hemma själv och ha lite ytor. Vi har lyxen att ha diskmaskin och tvättmaskin och allt annat som vattenkokare, brödrost, kaffemaskin osv.

Vi har dock hunnit ha lite missöden. Magda vaknade första natten och kräktes lite. Jag sprang upp och slet av lakanen, Magda grät, jag stoppade lakan osv i tvättrumman. Precis när jag har lugnat ner henne och vi har lagt oss så ringer det på dörren, två på natten. Blev faktiskt rätt rädd. Då är det grannarna som säger att det är för mycket ljud. Ja, det är inte lika ljudisolerat som hemma där vi bor i hörnlägenhet och ingen bor under oss. Ändå så var det här bättre än hotell, då vi direkt på morgonen kunde tvätta allt i tvättmaskinen. Igår när vi skulle iväg till bokad restaurang, då går vi genom dörren och barnen stänger igen dörren innan jag hinner blinka. Utelåsta för nyckeln låg därinne. Lyckat. Efter mycket om och men så löste det sig för grannarna hade extranyckel. 

Nice med barn Frankrike hyra lägenhet

Barnen stod länge och tittade ut på innergården. Vi bor på tredje våningen och Magda sa bestämt att det är några tak som ramlat ner, för hon såg tak under oss. Nu iväg och köpa lite croissanter till frukost och sedan ta tåget till en sandstrand nära Nice. Hinner vi så ska vi även ta Chagallmuseet idag och en stor glass såklart. 

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *