Nice – Bästa glassen – Arlequin Gelati

Arlequin Gelati Nice Frankrike Bästa glassen i Nice

Bästa glassen i Nice sägs, av många, finnas på Arlequin Gelati, på 9 avenue Malaussena. Jag hade läst om det stället och igår när vi gick ut så råkade vi springa på Arlequin Gelati, kunde inte gå förbi utan att testa såklart. Den här glassen är definitivt bland kategorin bästa glassen jag testat. Deras italienska glass är helt fri från tillsatser och flera är dessutom utan laktos som t e x mangosorbeten som var helt gudomlig. 

Bästa glassen i Nice Arlequin Gelati 9, avenue Malaussena

Du får smaka på allt du vill innan du bestämmer dig, så både jag och barnen testade massor med sorter och sdan visste vi inte vad vi skulle ta för alla var underbara. Barnen tog till slut pralin med pistagekräm och rocherchoklad. En smak som de hade som jag smakade efter att jag redan valt mina var Persepolis, Saffran, rose och pistage. Den var så speciell och ljuvlig. 

Arlequin Gelati

De har sådär 30 olika smaker, och man vill testa alla. 

Arlequin Gelati

Många ljuvliga sorbeteter också, hallon, jordgubbar, melon, persika, ananas och flera andra. 

DSC_0032

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.