Insider Club – Insider Box – Nu3

Nu3 Insider club Insider box

Näring har alltid varit min grej. Sedan en tid tillbaka tillhör jag nu3s exklusiva Insider-Club. Nu3 är en ledande europeisk leverantör av just näringsämnen och kosttillskott.  Syftet med deras produkter är att hjälpa människor att leva ett hälsosammare liv och förbättra sina idrottsprestationer. Något jag verkligen gillar. Fick min första Insider-Box, och den såg ut som ovan: Nu3 Insider box March. Helt lycklig över dessa produkter. 

nU3

Macapulver har jag skrivit om här på bloggen tidigare. Maca är rik på vitamin C, kalium, kalcium, järn, zink, koppar, mangan,jod, B1, B2, B12, och E. och ska vara bra för en massa saker.  Har precis slut på mitt Macapulver så det var toppen att få nytt. Nu ska göra en Maca Bowl,  superboost. Gillar skarpt deras vita, rena förpackningar. 

nU3

Proteinberikad bar med 8 tillsatta vitaminer. Super att stoppa ner i träningsväskan eller som mellanmål. 

nU3

Kokosolja, BIO. Går åt mycket här hemma. Testa t ex i Bulletproof Coffee, Bananglass till barnen eller bästa nyttiga chokladbollarna. Ibland gör jag hårinpackning med kokosolja också. Tranbärspulver, har aldrig testat eller ens sett. Ska bli grymt spännande att testa i smoothies, på gröt osv. Någos som testat?

nU3

En bar även den perfekt att ha i träningsväskan. Sötad med agave sirap och ris sirap. Fylld med kakao nibs, gojibär och chiafrön. 

Cranachan Smoothie tävlingsbidrag

Jag har faktiskt en gång gjort ett recept till nu3 som publicerats på deras sida: Cranachan Smoothie, som jag verkligen rekommenderar er att testa. Så underbar!

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *