Vinter och massa massa TACK!

DSC_1085

Så vackert det är ute nu. Kallt med sagolikt vackert. Vaknade upp så glad över en helt underbar vecka. Så smickrad över hur gulliga alla har varit i samband med Sveriges Mästerkock. Tack för alla ’likes’ och kommentarer på Instagram och Facebook, fina kommentarer här på bloggen, mess på telefonen, mail och så vidare. Jag blev helt överrumplad av allt.

Igår förmiddag körde jag och Jessica tuff backträning i kylan. Jobbigt då man andades in den kalla luften så djupt då man sprang. Men skönt att ta i lite. Gårdagskvällen spenderades med två av mina närmsta vänner. Först på Operan och sedan åt vi en vidunderlig middag på Surfers. Måste visa bilder för att ni ska förstå hela deras roliga koncept. Vaknade upp så glad över allt den här veckan. Nu, ny positiv vecka. Eller hur! 

DSC_1107 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *