Uppdatering

IMG_1387

Hur mår ni? Börjar ni känna av julen? Jag har känt mig mer än vanligt rörig den senaste tiden. Jag missade t ex att jag inte hade betalat mina räkningar och kom på det i mitten av månaden. Blev helt skräckslagen när jag kom på det. Resultatet, förseningsavgifter på alla ställen. Vet ni vad CSN vill ha i förseningsavgift? Närmre 500 kr. Var så arg, för jag har aldrig tidigare missat en räkning. Kan de inte ha överseende en gång liksom. Sedan missade jag att jag var hemma med Magda för att hon hade vattkoppor så skulle man ha läkarintyg på 8 dagen. Det räcker inte att vi hade varit med henne hos läkare två ggr under tiden och konstaterat vattkoppor eller att dagis visste att det var vattkoppor. Jag skulle ha tagit henne till läkare just exakt dag nr 8. Det missade jag och kommer inte få några pengar för den dagen. Tja, det är väl några av de saker som varit upp och ner den senaste tiden. Nå, nya tag nu! 

Linda

5 kommentarer

  1. Äng läkarintyg och barn. För oss räckte det att ringa vc. Vi hade inte varit där ens. Andra gånger barnet varit sjuk och vi varit hos läkare har vi också ringt och bett om intyg för att det behövs vara hemma längre. Intyget har skickats hem…

    • Tack så otroligt mycket för ’input’. Så snällt! Jag ringar vårdcentralen idag och ser vad de säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *