Story Market – Spännande nyheter

DSC_0683

Jag var för ett tag sedan inbjuden på pressdag för Story Relations. Story Relations har mycket fokus på bra hälsoprodukter vilket jag gillar skarpt. De representerar allt från Great Earth, Pukka,  Krušovice, Annas Pepparkakor och Hendrick’s Gin, Rebel Kitchen och Planet Organic. På pressdagar får man alltid se nyheter, bästsäljare och hinner prata och fråga lite runt de olika produkterna. De har t ex Bounce Energy Balls som jag brukar ta när jag har tränat.  Jag gillar allra bäst Spirulina & Ginsengvarianten. Riktig kick-effekt. 

DSC_0715

En väldigt rolig nyhet är att Sverige nu fått sin första chokladtillverkare Svenska kakaobolaget . Deras första chokladkaka är Sri Lanka 70% med enbart 2 ingredienser: choklad och socker. Helt utsökt!

DSC_0694

Pukka är ett av mina absoluta favorittemärken. Nu har det kommit med ett underbart kamomillte med tre olika sorters kamomill samt ett lakritste på tre olika sorters lakrits. Topp! Nu kommer vi se mer av hälsochipsen också, dessa smaksatta grönkålschips kan jag verkligen tänka mig istället för vanliga chips, smaksatta med t ex wasabi eller BBQ. 

DSC_0687

Great Earth bjöd på undebaraste raw food bollarna. De innehöll bland annat baobabpulver, som är ett nytt hälsopulver på marknaden. Frukten är rik på antioxidanter och innehåller bland annat vitamin C, magnesium, kalcium, kalium och ca 50 % kostfiber! Den smakar som ett mellanting mellan kola, päron och grapefrukt. Det var även hampafrön och citron i bollarna. Så så goda! Smög till mig flera stycken. Måste testa att göra dem hemma. 

DSC_0705

Biofood var på plats och presenterade sina ekologiska och naturliga råvaror. De har många glutenfria produkter som jag verkligen kan tänka mig att använda, tummen upp!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *