Veckomenyn och Äppelpaj x 2

Veckomeny

Så så så spännande grejer att berätta för er, men kan inte riktigt än. Men snart. Hur som så har jag. för en gångs skull, lyckats med att knåpa ihop veckomenyn innan måndagen. Min älskade lilla Magda fyller 4 år på måndag så jag vill fylla bloggen med Magda på måndag. Dessutom så har ambitionen alltid varit att lägga upp den på söndagen, men så har jag inte hunnit. I veckan ska jag träffa flera favorit bloggkollegor på ett finfint event, Magda har äntligen fått en tid för sina eksem och det ska bli toppen att få träffa en läkare i veckan som tittar på det. Sedan ska jag och Jessica träna, det ser jag också fram emot. Ni då, vad ser ni fram emot i veckan?

Värmande Paprikasoppa

Lax i hummersås med kräftstjärtar

Wokad Kyckling med cashewnötter och broccoli

Festivalkorvgrytan

Här, två favoritpajer en knaprig äppelpaj med ingefära och kanel, smakrik med dinkel och solrosfrön och en mumsig Knäckig äppelpaj på ett kick – Så piffa upp vardagen lite den här höstiga veckan. Den här veckan kommer bli alldeles makalöst bra känner jag. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *