3 År – Kalas – Bajstårta

DSC_0849

Nybakad 3 åring i bästa möjliga form. Min brorson Love fyllde 3 och firades storstilat. Det var tårtor, kakor, fiskdamm, lek och presentöppning. 

Jag bidrog med Bajstårtan, servett i form av toarulle och kissaft, alltså äppelsaft. Love är i den där fasen där allt med bajs är vansinnigt roligt och Bajstårtan har jag gjort till mina barn under alla deras småbarnsår. Han vågade först inte äta den, men sedan så. Den är verkligen hur god som helst med Mariekex, kakao mm. Matilda, Loves mamma hade gjort den finaste tårtan  och sötaste Nallekakorna. 

Love kalas

De tycker så mycket om varandra och har så roligt kusinerna. Blir alltid så sugen på hus när vi är hos dem. Jag älskar ju skogen och deras utsikt från altanen är helt magisk. 

DSC_0870

De har rådjur, älgar, ekorrar och hackspettar och massa blåbär alldeles inpå knuten. Hur underbart som helst att växa upp så. Som jag önskar att jag kunde ge mina barn det. 

DSC_0863

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *