Böcker att höstmysa med

Böcker

Vilken bok ska jag börja med? Har haft ont i halsen varenda morgon den här veckan och känt mig så hängig. Behöver boosta mig med massa mys och har dessa olästa böcker hemma, som legat och väntat. Har ni läst någon av dem, eller hört om någon av dem? Det är Jojo Moyes Etthundra mil som handlar om en ensamstående tvåbarnsmamma. Passande, måtte det dock vara lite positivt eller rätt mycket positivt. Tycker hon har en del kanonböcker som man berörs till tårar av, men också någon som är sådär. Sedan Anna Mc Partlins Rabbit Hayes sista dagar som ska vara väldigt känslosam och stark. Sist har vi en bok som jag nog inte kommer gråta av 80/20-regeln – Hemligheten med att uppnå mer med mindre av Richard Koch. Eller jag kanske blir så glad då resultaten blir så mycket större än ansträngningen. Vore helt underbart. Tycker nästan att det är tvärtom annars, men lägger så oerhört mycket tid på saker och så blir det liten effekt, irriterande. Eller att det tar så lång tid innan man ser effekterna till fullo. Så vilken rekommenderar ni i höstrusket?

Linda

En kommentar

  1. Etthundra mil var jättebra! Jag tycker du ska börja med den och annars har du något att se fram emot 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *