Lyxfrukost med långsyrad fil

Arla Långsyrad fil

Fantastisk start på fredagsmorgonen blev det då det dök upp ett bud 7.00 på morgonen igår med croissanter, granola, färska bär, nypressad apelsinjuice och Arlas nyaste produkt Långsyrad Fil i smakerna Jordgubbar & Rabarber och Päron & Kardemumma (den finns även i Naturell). Den långsyrade filen görs på mjölk från svenska gårdar enligt gammal tradition. Den är len, krämigare än vanlig fil och både söt och syrlig på samma gång. Den är även snäppet spritsigare. Verkligen urgod tyckte vi allihopa. Inte heller översöt. Jag tyckte Päron & Kardemumma var så fin i smaken att jag t o m skulle kunna tänka mig den som liten efterrätt med några bär och nötter vilken dag som helst och barnen tyckte Jordgubb & Rabarber var godast. 

Arla Långsyrad fil Päron kardemumma jordgubbar rabarber

Om jag var rik då skulle jag se till att en sådan här frukost levererades varje vardagsmorgon, sådan kanonstart på morgonen att hinna sitta ner och prata med barnen innan jag tar dem i handen och fullkomligt rusar, först till förskolan och sedan vända åt andra hållet till skolan en kilometer bort. Lyxen att hinna fånga upp dem lite, skratta lite vid frukkostbordet, hinna ’se’ dem helt enkelt. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *