Fjällbacka – Here we come

Foto Jurgen Wickert

Så galet lycklig. Vi har hyrt hus i en vecka i sommar i FJÄLLBACKA. Jag som alltid drömt om västkusten, men aldrig varit där. I sommar ska mina små älsklingar och jag fånga krabbor, ha krabbrace, äta skaldjur tills vi storknar, bada, och bara uppleva västkusten. Jag kan knappt vänta. Jag har som sagt inte varit på Västkusten någonsin så alla tips, bara kör på med dem, överös mig med roliga, härliga saker man inte får missa.

Linda

4 kommentarer

  1. Ja, Fjällbacka är ett toppenställe, gör gärna utflykt till Grebbestad också som kan rekomenderas. Du som har något och se fram emot !

  2. Gud va HÄRLIGT ! Nu har jag visserligen inte varit i just Fjällbacka, men västkusten är fantastiskt på sommaren 🙂

  3. Helvetesgapet från Ronja Rövardotter ligger i fjällbacka, ser inte så mäktigt ut som i filmen, men lite kul iaf 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *