Marco Polo, Cha Cha Cha och Mini Rodini

Så värd en egokväll. Jag har handlat, rättat massa nationella prov, tvättat, gjort mat till barnen, min mormors lemonad, köttfärssås och fryst in och lagt dem. Nu total egotid i två timmar innan det är sängdags. Vad gör ni med er egotid?

File:Marco-Polo.jpg

Jag har börjat titta på Marco Polo på Netflix. Som en äventyrssaga. Så fascinerande. Har ni sett den? Så spännande och mäktig. Det är sådan lyx att få dyka in i en annan värld sådär.

Laila Bagge

Ett glas vin också för lördags skull. Testar Laila Bagges minibox (2 liter, som gjord för picknick) Cha Cha Cha Chardonnay. lättdrucket och fruktigt.

DSC_0418

Men som den ensamstående mamma jag är så gör jag alltid tusen saker samtidigt. Min finaste vän Rose-Marie hade städat ur barnens garderober och kom förbi med en stor IKEA kasse med kläder från Geggamoja, Nova Star, Mini Rodini, Desigual osv till Magda. Blev alldeles rörd. Vad ska jag säga annat än att det är otroligt tajt ekonomiskt att vara ensamstående med två barn och en bostadsrätt i Stockholm. Det gör så mycket att få ärva lite kläder. Så ikväll sitter jag och tittar på Marco Polo på Netflix, smuttar på ett gott vin och viker kläder med en så varm och glad känsla i kroppen.

Linda

En kommentar

  1. Va gulligt av henne att ge bort fina men urväxta kläder !

    Att ärva sparar verkligen många slantar, som man sedan kan lägga på något roligare ( eller använda till något nödvändigt )

    Ha en mysig söndag nu !

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *