Glass i miniformat

Glass

Miniglassar, perfekt till alla när som. De nyttigaste små glassbomberna på enklast möjliga sätt: Tropisk sorbet med nyttiga acerola och Hallon och blåbärs Yoghurtglass. De är gjorda på Brämhults smoothies. Du kan såklart ta någon annan smoothie, jag hade Brämhults smoothie hemma och kände för att testa en idé jag har haft länge. Ps. Har du inte glassmaskin så bara rör ihop och häll upp i glassformar, funkar det med.

By the way, visst är Loppis nya sida superfin!

Tropisk sorbet

1 flaska Brämhults Ananas, mango, acerola smoothie

2 äggvitor

Vispa äggvitorna hårt tills du kan vända upp och ner på skålen utan att de rinner ut. Blanda ihop med smoothien och ner i glassmaskinen och sätt igång. Pyttsa över i glassformar och frys i några timmar.

Bärig Youghurtglass

1 flaska Brämhults Blåbär & Hallons smoothie

1 dl grekisk yoghurt

1 tsk vaniljsocker

Blanda ihop allt och kör i glassmaskin. Pyttsa ner i glassformar av valfritt slag. Frys i några timmar.

DSC_0201

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *