Veckomeny

Veckomeny Grill

Bara hann inte. Det var en så stökig och rörig helg på tusen och ett sätt. Hade massa planer som inte blev riktigt så som jag hade planerat någonstans. Två gånger kraschade diskmaskinen ihop också. Det bara går inte, orkar inte. Men vi körde premiärgrillning igår söndag till middag. Ska visa vad vi grillade (om ni inte redan sett på instagram #matstugan). Jag ääääälskar allt med grillandet. Har ni inte en grill eller om vädret inte är grillvänligt så testa en grillpanna. Alla recepten funkar i ugn eller i vanlig panna också. För tillbehör se under t ex kategori Grill, Sidorätter, Såser, röror & dressing eller potatis. Så, nå, hur ser din vecka ut? Min, lite event, utvecklingssamtal för min äldsta dotter, till tandläkaren med dottern (då ska jag också passa på att fråga om hennes tänder som precis kommit ut sitter fast efter att hon, då hon lekte med en kompis, hoppade in i väggen med tänderna igår söndag och blödde en del. Jag tror det gick ok dock.). Jag har miljoner Nationella Prov att rätta, så bara att kavla upp ärmarna för denna veckan, nu kör vi!

Halloumisallad – Supergod i all sin enkelhet

Kycklingburgare med mangodressing – släng ihop på 5 minuter och på grillen

Torsk i folie – Bara att lägga på grillen i foliepaket

Marinerad flankstek – Mitt allra populäraste recept, med rätta

Två tillbehör till grillat som är helt gudomliga, lovar: Rotselleriaioli – Galet gott till Grillat

Rotselleriaioli

Eller Choronsås som är så gott att man smäller av.

Choronsås

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *