Veckomeny – Jag klarade det!

Jag sa ju att jag skulle tjoffa in den på söndagen istället för måndagen, veckomenyn alltså. Inte alltid så lätt när man är aktiv med barnen hela helgen och man förbereder för nya veckan och helt plötsligt är det sen kväll.

veckomeny

Men vassego en veckomeny alldeles sådär i god tid före veckan. Tadaaam. Den här veckan ska jag faktiskt på några event, får se hur det går. Det är ett så roligt event där barnen får följa med och som de kommer älska, kunde bara inte motstå det. Imorgon bitti tas också stygnen bort på foten. Ska bli skönt, men jobbigt för jag blir alldeles svimfärdig av sådant. Senast jag tog bort stygn svimmade jag inne hos doktorn och det blev sådant stort ståhej. Tror jag måste blunda imorgon. Jag är fortsatt sjukskriven två veckor till.

Paprikasoppa – Bara måste slå ett slag för den här dundergoda soppan

Kyckling i pestosås – Löjligt lätt. löjligt god

Lammragu – En av mina all-time-favourites

Lax med knaprigt täcke av cashewnötter – MumsigVit kladdkaka med apelsin och lakritsgranulat

Ett av mina absoluta trumfkort bland kladdkakor är min Vit kladdkaka med apelsin och lakritsgranulat, ÄRLIGT den är himmelskt beroendeframkallande.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *