Tahinismörgås och Lingonsmoothie… Frukost

Tahini lingonsmoothie äpple

God Morgon God morgon! Har ni ätit något gott till frukost på denna dag då både Vårdagjämningen och solförmörkelse inträffar, på en och samma dag. Eftersom jag har foten i bandage och inte kan röra på mig så mycket så har jag månat lite extra om att äta medvetet utan att aldrig ta bort att mat ska vara en njutning. Min standardfrukost eller mellis den senaste veckan har varit: Tahinismörgås med äpple, honung och en gnutta flingsalt och timjan och Lingonsmoothie eller så en juicad dryck. Jag har en ekologisk variant av Tahini och en burk räcker i evigheter. Tahini är gjord på sesamfrön och smakar lite som jordnötssmör, så otroligt gott.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *