Segelbåtar till barnen och VINN Matlagningskurs med Johanna Westman

Havrevinkel polarbröd

Jag skojade till frukosten idag till barnen och gjorde segelbåtar. Polarbröd har utlyst en mellistävling, för barn. De 5 godaste, roligaste eller mest kreativa mellismackorna, vinner en matlagningskrus med Johanna Westman i hennes matstudio, resa till Stockholm och hotell för barn och vuxen (värde 8.000)! Under dagen kommer vinnarna få göra sitt vinnande recept som fotas av proffsfotograf. Så vassego här är mitt bidrag. Det är verkligen inte svårt att vara kreativ med Havrevinkel brödet: det är tunt och lätt att göra dubbelsmörgåsar med, lätt att stapla och lägga på massa gott pålägg.

För att delta i tävlingen ska du fota din mellismacka med nya Havrevinkel från Polarbröd. Du hittar de tävlingsinstruktionerna på: http://www.polarbrod.se/kontakt/tavlingar/. Du kan också tävla direkt via Instagram genom att hashtagga bilden med #polarmellis. Skriv en enkel förklaring till ditt recept, hur du har gjort mackan och vilka ingredienser du har använt. Sista dag är 10/3 så skynda!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *