Veckomeny med fokus på sportlov

Veckomenyn

Har ni sportlov den här veckan? Vi har det här i Stockholm, alltid vecka 9. Jag måste rätta prov de första dagarna och sedan är barnen hemma och vi kommer hitta på lite roliga saker på hemmaplan. Önskar så att jag hade kunnat åka iväg och åka skidor med dem, men det går tyvärr inte i år, av flera skäl. Satsar på nästa år. Det händer väldigt mycket i mitt liv nu, som jag hoppas kunna berätta för er om snart. Jag har tagit viktiga beslut. Bra beslut. Under veckan kommer alla recept, tips och tricks från Frostkalaset. Ha en fin vecka.

Majssoppa med västerbottenost – matig och smakrik

Medelhavslax som räcker till hela familjen

Mozzarellafylld Kyckling insvept i bacon – Tröttnar aldrig på den här rätten

Tacopaj – Bara för att det är så himlans gott, och just den här är den godaste jag har smakat

Gör en lekdeg, typ playdohlera. Väldigt lätt och den håller sig mjuk och smidig i över en vecka. Färga den hur du vill. Glöm inte tillsätta glitter om det ska vara lite glammigt.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *