Gott på grapefrukt

Tänkte att ni skulle få mina två bästa recept på grapefrukt, nu när den är i säsong och som allra saftigast, sötast och proppad med A och C vitamin, kalium och fibrer. Blev så inspirerad på den Florida Grapefrukt frukost jag var på i veckan, och sugen på deras saftiga och söta grapefrukter, som dessutom har tunnare skal. Juica, toppa granolan, i sallader eller då du bakar.

citrussalladCitrussallad med grapefrukt, avokado, mangobalsamico och olivolja, supergod till mat istället för potatis eller ris, till exempel. Släng gärna ner några spenatblad också. Grapefrukt med C-vitamin bidrar till upptaget av järn i växter (inte köttprodukter) så perfekt med grönkål eller spenat tillsammans med grapefrukt.

juice juicemaskin rödbeta ananas grapefruktRoad Runner, härlig juice på rödbeta, ananas och grapefrukt. En annan kombo som är kanon är färsk ananas, grapefrukt, grönkål, apelsin och rödbeta. Har ni några tips på vad man kan göra för gott på grapefrukt? Vill göra mer nu med grapefrukten.

florida grapefrukt

Nu iväg på ridskola för Magda och sen ska jag visa kalasbilder. Hoppas ni har en så fin söndag.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *