Road Runner och små älgar

juice juicemaskin rödbeta ananas grapefrukt

Tja, är ni trötta på mitt juicande? Det här var det tredje receptet från Årstidernas Juicelåda en riktigt rolig kombination: Rödbetor, ananas, grapefrukt (allt ekologiskt). Ok, inte barnens favvo (jag fick dricka upp deras), men jag tyckte verkligen om den kombinationen. Älskar att göra sådan här mellis till barna: morotsstavar, paprikabitar, dipp och lite gott och bra knäcke. Brukar ställa fram någon timma innan middag

Road Runner (2 stora glas)

2 medelstora rödbetor

1 grapefrukt utan skal

2 cm ananas

Skölj rödbetorna och skala grapefrukt och ananas. Kör allt i juicemaskinen.

DSC_0146 knäck bräck miniälgar

Dessa små älgar från Knäck&Bräck är mina absoluta favoriter till barna. MiniÄlgarna är bakade på ekologiska och närproducerade forntida sädesslag som dinkel, spelt och emmer och med lingon eller blåbär. De är så otroligt goda att barnen äter dem utan smör och pålägg, de dippar dem lite ibland.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *