Vabbis och ICA satsar på ekologiskt till de minsta

DSC_0425

Magda har kaskadkräkts ner hela sängen, mig och ja, överallt. Både hon och jag fick duscha inatt. Hon vrålade som en stucken gris och jag trodde mina grannar skulle ringa på för att se om jag försökte döda mitt barn. Hon skulle absolut inte tvätta håret, fast det var fullt med kräks. Inte roligt att med våld, mitt i natten, tvätta hennes hår. Jag var uppe länge för att tvätta flera maskiner, bädda rent och skrubba. Hon hämtades från dagis med hög feber i förrgår och har legat som ett litet paket lilla stackaren. Idag vabbar jag och vi ska ha det mysigt på hemmafronten.

Det enda jag har fått i henne nu på morgonen är ICAs nya ekologiska fruktmellis gjorda på frukt- och bärpuré. De finns i fyra olika smakmixer på bl a banan, äpple, aprikos, jordgubb och hallon. De innehåller innehåller 100 procent fruktpuré av ekologiska frukter och bär – inga tillsatser eller extra socker. Toppenbra!

DSC_0577

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *