Born to move och parkour

Igår var barnen inbjudna av Loppi till träning på nyöppnade SATS Slakthuset, en inbjudan vi självklart inte kunde motstå.

SATS

Jag tog en paus från middagsförberedelser och råkade åka iväg med fläckar från rödvinssåsen på tröjan och okammat hår, men ändå…Jag har aldrig tidigare varit på SATS Slakthuset, så otroligt snyggt gym, där skulle jag lätt kunna tänka mig att hänga (såg även Markus Aujalay från Sveriges Mästerkock lyftandes vikter när vi var där)

DSC_0021

SATS satsar stort på familjeträning och erbjuder träning till alla åldrar, HÄR kan du se deras utbud för hela familjen.Vecka 5 har SATS prova-på-vecka om ni också vill testa utbudet. Vecka 6 kickar vårens kurser igång.

SATS BORN TO MOVE

Magda testade på Born to move och gick helhjärtat in för rörelserna. Det var roligt att se för hon har inte tidigare varit så lätt att engagera i danskurser. Totalt älskar hennes Geggamojaklänning med hjärtformade fickorna på sidan. Annie är väldigt sportig så det passade henne perfekt med Kids Parkour. På Kids Parkour ska de få lära sig att bl a att göra volter.

DSC_0084

De leker fram kroppskontroll, snurrade, hoppade och alla möjliga utmaningar. Roligt att det nu finns så mycket fina träningskläder för barn. Annies är köpta på Stadium.

Sats kids parkour

De har Kids Parkour på flera av sina anläggningar och jag ska se om tiderna passar för det här var himlans roligt. En sak som jag verkligen också gillade med parkour var att killar och tjejer blandas.

DSC_0072

Lilla Emilia var med också. Efter all gympa blev det nyttig dryck och fruktstänger…

DSC_0141

..och precis efter bilden ovan hände det här. Livet med småbarn är aldrig tråkigt…

DSC_0142

Tack SATS och Loppi för härlig träning och fin Goodiebag/Annie och Magda

DSC_0148

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *