Plick plock tallriken is back

ostbricka Castello truffle grönkålschips

Ändå lillördag ju. Älskar plick plock tallrikar som ni vet som följt mig länge. Nu gjorde jag en super duper: Fourme d’Ambert, Castello white with Truffle, Comté. Mina första grönkålschips. Dessutom en magisk blandning av lufttorkad skinka, surdegsbröd och fänkålsfrön som passar underbart till ost . Lägger ut receptet direkt:

Krispig blandning till ost

100 g lufttorkad skinka

150 g surdegsbröd

1½ tsk rapsolja

½ tsk fänkålsfrön

Skär skinkan i mindre bitar. Stek krispigt i pannan. Lägg över på hushållspapper. Kantskär brödet och skär i små bitar. Hetta upp oljan och lägg i brödet, rosta gyllenbrunt och krispigt. Tillsätt skinkan och fänkålsfrön. Rör runt i pannan.

ostbricka Castello truffle grönkålschips

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *