Skratt, tårar och kaka

Jag vältrar mig i vänner just nu, ton av positiv energi. Efter barnens dans mötte jag upp en vän med dotter på Handelslekplatsen inne i stan för en timmes lek och prat. Sedan kilade jag över med min glutenfria chokladkaka med kardemumma, aprikoser och mandel till Jessica för megauppdatering.

chokladkaka saffranskaka

Så underbart att uppdatera, vi har inte setts på väldigt länge. Vi åt min chokladkaka, Jessicas totalt underbara saffranskaka, skrattade massor och jag fick en tår i ögat då Jessica erbjöd sig att hjälpa mig med hämtning och lämning av barnen då jag kommer operera min fot i vår. Hon plockade fram sin Sex and the City box som hon övertalade mig att se. Ok ok då, jag ska väl se den då. Jag har inte direkt varit ett fan av Sex and the City serien. Men nu ger jag den en äkta chans.

DSC_0046

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *