Tavolàta Ristorante Italiano – Silja Symphony

Ska ni på kryssning med Silja Symphony? Måste bara tipsa er då om Silja Symphonys italienska restaurang Tavolàta Ristorante Italiano.

Tavolàta Ristorante Italiano - Silja Symphony

Vi kryssade ju till Helsingfors under Höstlovsveckan och fastnade för Tavolàta Ristorante Italiano, såpass att vi åt alla frukostar där och den mest fantastiska middagen där. Vad sägs om en tallrik charkuterier till förrätt.

Tavolàta Ristorante Italiano - Silja Symphony

Kändes lyxigt att som förälder sitta och njuta av både god förrätt och huvudrätt medan barnen sprang iväg och själva plockade ihop sina tallrikar från buffén med pasta, gnocchi, kött, sallad osv. DSC_0513Tavolàta Ristorante Italiano - Silja Symphony

Jag åt en vidunderligt god rostad röding med tryffelrisotto. Njöt av varenda liten tugga. Man kan väl säga som så här att barnen var nöjda med efterrättsbordet med frukt, kakor godis. Magdas favorit blev chokladmoussen.

Tavolàta Ristorante Italiano - Silja Symphony

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *