Lingon och Ananas och helg

ananas lingon juice

Vi testade en ny lite vintrig kombo i juicern: Ananas och lingon. Väldigt fräscht! Kom ihåg att tina de frysta lingonen bara, så får du ut mest juice. Nu är vi sådär redo för helgen. Barnen ska på dans med sin pappa idag, och jag ska gå ut och springa. Behöver springa av mig lite negativiteter från veckan. Sedan är det kalas på agendan. Ja, just min tvättmaskin har anlänt och ska installeras:-)

½-1 ananas (jag tog hela men fick skära bort en del dåligt)

2 dl lingon (frysta som fått tina)

Bara kör allt i mixern

Linda

3 kommentarer

    • Ha Ha, bra fråga. Nej för till den är en söt kolasås, lingonen är vända i socker och grädden är uppblandad med lingonsylt. Det var nästan så de lite sura lingonen räddade det hela från att det skulle bli för sötsliskigt. Kika på receptet så får du se (kommer i veckan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *