Ögongodis hos PratPR

Lush

Lush, Jysk, Lejonet & Björnen, Nivea, där har ni några av PratPRs kunder. Höstens pressdag på PratPR var mer magisk än någonsin faktiskt. Tänkte svischa förbi 15 minuter, men stannade över en timma. Det var mer spännande, härligt och roligt än någonsin faktiskt. Eller vad sägs om Lush höst- och vinterkollektion: Magic Wand och Drummer’s Drumming är återanvändbart badskum, räcker flera gånger och dooooftar av bergamott och snow-fairy. Baked Alaska tvålen, Snow Fairy Sparkle bar som är en kroppsolja. Sist men inte minst deras Skandinavieninspirerade produkter badbomben Shoot for the Stars som ska likna ett norrsken i badet och Reindeer Rock med hällristningar i silver. Den luktar helt galet gott av lingon. Jag ville verkligen ha allt.

wenz

Wenz är en nätbutik som jag helt missat. De har så fina kläder och märken som Lacoste och Marco O’Polo. Den här spetsklänningen är jag väldigt sugen på! Men de har även en massa fina inredningsdetaljer (såg att de hade kakformar i form av ugglor som var grymt söta). Det är det som är roligt med pressdagar att man får så mycket inspiration på flera områden.

Lejonet & Björnen

Min favoritglass alla kategorier har sedan flera år varit Lejonet & Björnen. Jag har följt dem sedan en herrans massa år och haft deras pistageglass och saffransglass som mina absoluta favoriter. Här talar vi verkligen äkta vara. De lanserar nu ett nytt utseende och ett antal sorter som är ekologiska, fairtrade och Kravmärkta. Har ni inte smakat deras Sea Salted Caramel så akta er, den kommer bli ett beroende. Jag fastnade hos dem i evigheter och pratade med VD Katarina om glass, smaker, råvaror. Lejonet & Björnen är verkligen bästa glassen på marknaden, och godaste.Jysk

Jysk får allt snyggare inredning. Gillar kuddarna, bordet, lyktorna…

Nivea höst vinter

Spännande nyheter från Nivea var bl a Lip Butter med sheasmör och mandelolja, som smakar blåbärsglass, Stress Protect deodorant som verkar effektivt mot stresssvett, en helt annan svett än träningssvett och deodorant invisible som inte gör fläckar på kläder. In-Shower body lotion smörjer du in i duschen, duschar av och du är färdig insmord med bodylotion. Låter väldigt smidigt och praktiskt.

Reima

Supersnygg jacka hos Reima

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *