Nu åker vi utomlands

Silja_Symphony

Idag åker vi på Höstlovskryssning med Silja Symphony till Helsingfors. Vi bokade hytter, frukost och restauranger på båten för flera veckor sedan, tur för det är nu tydligen fullt, vi var inte själva om att tycka att det här var en rolig idé för barnen under höstlovet. Det blir jag, N och fyra barn. Jag har aldrig varit i Finland faktiskt. Så det känns extra roligt. Utlandssemester i miniformat.

Mumintrollet silja

Jag har ju träffat Mumintrollet och har läst på Tallink Siljas sida att han kommer vara ombord på båten. Barnen kommer bli alldeles överlyckliga. Annie frågade igår morse om Mumintrollet bodde i Finland ocn när jag sa att Mumintrollet kanske kommer vara på båten hoppade hon upp och ner av glädje. Få se om de vågar krama. Vi är två nätter på Silja Symphony och en dag i Helsingfors. Båten är nyrenoverad med fin badanläggning, nya roliga restauranger och massa aktiviteter för barnen. De har en Kidz Club som vi ser fram emot att testa (Ps. och bra shopping…).

kidz_club_symphony_445x204

Kidz Club innebär tydligen en massa roligheter. Har inte varit på Silja Symphony tidigare så jag vet inte, men jag har stora förhoppningar, eller vad sägs om: Lekrum, bollhav, pyssel och roliga leksaker. Träffa Mumin och Lilla My. Playstation-lounge med TV-spel. Mumin anordnar spännande aktiviteter, tipsrundor, ansiktsmålning, frågesport, bingo, färgläggningsbilder, programvärdar och mumindisco.

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *