100% Tacos och en bra kväll

Hade värsta tänkbara morgonen igår fredag. Magda vägrade totalt att ta på sig kläder och där stod hon helt naken och vrålade 10 minuter innan vi var tvungna att vara utanför dörren för att hinna till dagis, skola, jobb. Jag var så stressad att jag skrek på Magda och till slut tvingade på henne kläder.

ekologisk kryddmix kryddor

Jag kramade henne och sa förlåt när vi kom till dagis, hon var så ledsen och klamrade sig fast vid mig. Hemskt att gå till jobbet med den bilden i huvudet och dåligt mammasamvete. För att kompensera den dåliga morgonen så hade vi en underbar kväll ihop, vi tre. Vi åt tacos, gjord på ekologisk kryddmix från Spicemaster. Älskar deras produkter. Nu har de kommit ut med kryddmix både till Tacos och till Fajitas, båda med 100% kryddor, inget annat. De säljer deras kryddor i min vanliga butik. Känns så himlans bra att ge sina barn ekologiskt och utan tillsatser och annat strunt. Visste ni att i vanliga tacomixer kan mängden salt och socker utgöra upp till 1/3 av texmexförpackningens innehåll?

spicemaster ekologisk kryddmix

Så mysig kväll, vi småpratade om vad de gjort under dagen, vad vi skulle göra under helgen. Har ni några tips förresten på hur man undviker sådana mornar? Jag har fått tipset att hon ska få välja och lägga fram kläder på kvällen så att den situationen undviks på morgonen. Tänkte testa. Har ni testat den varianten? Efter tacosmiddagen, tappade jag upp ett bad till dem med massa badskum och sedan fick de glass med kolasås som en grand finale på en underbar kväll som värmde hjärtat.

spicemaster kryddor

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *