Bajstårta – Såklart

bajstårta

Då var det dax igen för en gammal tradition i vår familj: Bajstårtan. Barnen har fått den sedan de var pyttesmå och de tycker fortfarande att det är otroligt roligt. Sedan gör det ju inget att den är kanongod dessutom. eftersom den inte ska in i ugnen så går det på cirka 10-15 minuter att göra den. Lagom tidsåtgång sådär kvällen innan då presenter ska slås in och det ska fixas. På sidan lite kissaft (äppeljuice) och istället för servett, lite toapapper.

DSC_0012

Stor tjej, hela 3 år! Hon fick av mig en liten kassaapparat med en hel del saker till, Maxipärlor och spelet In i stallet som är väldigt roligt. Annie fick också lite presenter av mig, bland annat en spargroda (jag råkade ha sönder hennes gamla)

DSC_0028

Kan till och med blåsa ut ljusen alldeles själv…

bajstårta

Bajstårtan skärs lätt upp i skivor, lite Radiokaka över det hela.

DSC_0026

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *