Veckomenyn och Chokladkolasnittar

veckomenyn

Nå, denna veckan….Jag måste måste måste träna inför Tjurruset. Så nervös nu: 1 mil i lera och gyttja och stockar och sten. Jag har absolut inte tränat som jag borde: 5 oktober smäller det! Den här veckan presenterar Blossa årets glögg (vad tror ni det kommer bli för smak?), Indiska presenterar sin julkollektion och jag ska på ännu ett spännande event. I slutet av veckan kommer en vän över på ostbricka och jag längtar verkligen. Vad gör ni i veckan?

Vegetariska bollar med päron och ädelostsås – Grymt gott och stooor favorit

Kycklingröra med spännande smaker och tortillachips – Supernöjd med den

Allt-i-ett lax på bädd av potatis, fänkål och körsbärstomater – Smidigt och sköter sig självt i ugnen

Fläskfilé i rosmarin- och vitlökssås med ugnsrostade rotfrukter – Går snabbt att fixa och gillas av alla

Melerade chokladkolasnittar

Kanske lite melerade Chokladkolasnittar, bara för att…Receptet kom jag på då jag skulle göra småkakor med en twist på uppdrag av Kungsörnen. Blev så goda och är så lätta att göra. Solig och fin vecka!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *