Woop Woop Fredagsbubbel

DSC_0179

Lät uppiffande av drink. Mousserande med jordgubbshjärta och en kant av lime, socker, mynta. Totalt succé.

DSC_0180

Du behöver

Mousserande (t ex prosecco)

några jordgubbar + florsocker

lime, strösocker, mynta

Gör så här

Skölj och rensa jordgubbarna. Mixa med mixerstav till puré och blanda ner någon nypa florsocker och blanda, Häll puré i isfacksbehållare, gärna i hjärtform (jag använder form från Lékué som är grym). Frys över natten, eller åtminstone 4 timmar.

Hacka myntablad fint. Blanda med lite strösocker och häll upp på ett fat. Skär en lime i klyftor, dra den utmed kanten på ett glas. Snurra kanten på glaset i socker/myntabladen. Då du ska servera häller du upp mousserande i glasen. Ploppa ner en jordgubbsisbit i varje glas.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *