Sista dagen någonsin

Annie

Idag är det Annies sista dag någonsin på dagis. Det känns verkligen helkonstigt och lite vemodigt. Hon har haft fantastiska pedagoger, eller fröknar som hon säger. De har engagerat sig i henne och utvecklat henne enormt mycket. Vi tog med varsin ask med lyxchoklad från Chokladfabriken till dem och varsin ros med handskrivet kort av Annie själv. Magda tog också med sig blommor och varsin flaska mousserande till sina pedagoger. Det var någon som tyckte att det var konstigt att ge alkohol till pedagogerna, är det? Tycker ni att det är olämpligt?

Annie

På årets sommarfest på förskolan så sjöng de Broder Jakob på alla möjliga språk och de kändes så stora, helt plötsligt. Alla barn som nu slutar fick diplom och ros.

DSC_0034

Om ni undrar så var Magda en stolt Stora Bocken Bruse på festen. Har har hornen åkt av efter väl utfört uppdrag.

DSC_0001

Världens bästa Petter som fått Annie att älska kikärtsgrytor, fiskpudding och mycket annat genom sina kokkonster. Annie har blivit bortskämd med nybakt bröd, kantarellsås mm. Hon har fått välja rätt att laga tillsammans med Petter en dag, då blev det Salamipizza (men det verkar som att hon aldrig kommer förlåta Magda som vägrade äta sin storasysters pizza när alla andra älskade den). Petter är unik och så bra mat kommer de nog aldrig att få någon annanstans.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *