Hamburger-SM och DU kan vinna en resa till NY

kycklingburgare

Nu bara måste jag berätta om en otroligt rolig tävling – Hamburger SM! Max hamburerrestauranger anordnar för åttonde året Hamburger- SM. Tävlingen går helt enkelt ut på att hitta den godaste hamburgaren. Det är inte svårt alls att delta. Du lagar bara din allra godaste hamburgare på nötkött, fotar den och lägger upp på Instagram. Skriv in receptet och tagga med #hamburgersm.

DSC_0036

De 25 bidrag som får flest röster går till final. Vinnaren får tillsammans med en vän åka till New York och bl a gå på en guidad burgartur. Hur låter inte det!!!! Dessutom kommer vinnarburgaren serveras på vinnarens lokala restaurang under en begränsad tid. Fram till 15 augusti har du möjlighet att pyttsa in ditt tävlingsbidrag. Läs mer på www.hamburgersm.se.

Ps. Min burgare ovan, grymt god, men tyvärr en kycklingburgare. Jag tar sådär 500 g färs, blandar ner 2 äggulor och 3 msk chilisås. Forma burgare och stek på. Till det runda halloumiburgare, Max såser och en sallad på mango, blad, rödlök, alger och furitake.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *