Mango, bönor och feta i somrig sallad

Sallad med mango, feta, svarta bönor

Så god sallad till mitt nya träningsliv. Ni vet Tjurruset och så. Den här salladen åt jag som uppladdning inför Vårruset, kvällen innan. Så otroligt somrigt god. Jag är just nu inne i mango i sallader. Mango passar perfekt med t ex feta, chevre och mozzarella.

Du behöver

½ burk svarta bönor (ca 400 g)

75 g feta

1/4 röd lök

1/4 röd chili

½ dl blandade salta nötter

250 g blandade salladsblad

lite olivolja

Gör så här

Spola genom bönorna och låt ligga i durkslag ett tag. Bryt osten i bitar. Tärna mangon. Skiva rödlöken tunt och fint. Kärna ur och hacka chilin fint. Grovhacka nötterna. Blanda alla ingredienser. Ringla över olja.

(Inspirerad av ett recept från Arla)

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.