Flower Bud – Fräscht somrig drink

DSC_0022

En läskande Flower bud med smak av fläder, citron och nyklippt gräs. Jovisst! Låter kanske lite skumt men så fräscht. Fresh Cut Grass är Oddka Vodkas sommarsmak. Det här kommer bli en av sommarens drinkar det. Det luktar och smakar faktiskt på ett sätt som nyklippt gräs, men det underligaste är att det smakar fräscht somrigt. Vill bjuda alla som kommer hem till mig på middag i sommar på den här drinken. Den doftar av gurka, citron, nyklippt gräs – Den kommer bli en riktig snackis. Oddka Vodkas Fresh Cut Grass finns i Systemets beställningssortiment.

Flower Bud (1 drink)

Highball glas

4 cl Oddka Fresh Cut Grass

2 cl Flädersaft (koncentrerad)

2 cl citronsaft (färskpressad)

1 cl Sockerlag

Sprite

Gör så här

Fyll Highball glaset med iskuber. Blanda alla ingredienser (utom sprite) och häll över isen. Toppa upp med Sprite.

Oddka vodka flower bud

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *