Påsktårtor – en masse

Påsktårtor
Här kommer mina absoluta älsklingstårtor till Påsk: Vårtårtan med en gräsmatta av grön kokos består av en botten på kärleksmums i långpanna. Tacksam att göra och alla blir överförtjusta i den. Chokladmarängtårtan med lätt salt chokladkräm mot den söta marängen är helt fantastiskt god, tar lite tid, men är värd det! Vit choklad och passion = lyckad och fräsch kombo. Den chokladiga cheesecaken…Mmmm. Vad gör ni i Påsk? Jag åker faktiskt till London, utan barnen. Känns lite underligt men kommer bli mysigt och härligt.
Choklamarängtårta med salt chokladkräm, kanderade nötter och grädde
Påsktårta
Vit chokladtårta med passionsfrukttäcke
Chokladig cheesecake

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *