Veckomenyn och Lakritscookies – Det kommer bli en sprängfylld vecka

Veckomeny
Oj oj oj…Busy tider nu. Nu är det mer än någonsin på precis vartenda plan. På torsdag kväll är det dags för mitt första arrangerade event!! Så nervöst och så roligt samtidigt. Vad vi har jobbat Fröken Spot and Tell och jag. Nu är det miljoner Nationella Prov dessutom. Idag har jag suttit och lyssnat och bedömt flera underbart fina tal: om tvångssyndrom, orientering, depressioner och Kenya – Högt som lågt. Magda bestämde sig i morse för att vara blöjfri så det har hon varit, med vissa olyckor på vägen, bland annat i soffan. På lördag ska jag på min vän Jessicas födelsedagsfest och på söndag ska jag fixa en Påskmiddag för min lilla familj. Jag ska nämligen till London i Påsk, med vem och vad jag ska göra där får ni se! Kram och ha en finfin vecka. Här en liten veckomeny, tadaaaaa:
Jordärtskockssoppa med parmesanknyte och vitlöksconfit – Kanske lite mer festlig än vardag, men vadå!
Fiskpudding med skirat smör – Ta mej 17 bland det godaste jag har smakat
Fläskfilé med rosmarin och ugnsrostade grönsaker – Mmmmums!
Ceasarsallad – För att det är så gudomligt gott
Cesardressing – varianter
Lakritscookies
Dessa Lakritscookies, fyllda med choooooklad, söt lakrits och salt lakrits. snabbfixade och himlans goda.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *