Tack mina underbara vänner

Idag jobbade jag min första dag för veckan, tack vare min underbara vän Jessica. Hon har tagit hand om Annie medan jag åkt in till jobbet för att hålla en lektion. Vad gjorde jag utan henne? Men inte räckte det där med härliga vänner! Det kom paket på posten med innehållet nedan. Direkt i himmelriket, mums. Det var helt oväntat och jag blev alldeles varm i hjärtat av gesten. Det är från en bloggkollega till mig som faktiskt blivit något av en alldeles underbar vän: vi har inte riktigt samma inriktning på våra respektive bloggar, vi bor inte i samma land och vi lever rätt olika liv. Men under min bloggtid har hon funnits där i vått som torrt och då och då mailar vi och uppdaterar våra liv. Hon har lärt mig att göra Chiapudding, baka pitabröd och hon har dessutom ett kanonrecept på croissants på sin blogg. Ni hittar henne HÄR.
DSC_0011

Linda

0 kommentarer

  1. Tack fina Linda! Jag blir helt rörd av dina ord. Varm kram till dig och hoppas något av det jag skickade faller dig och barnen i smaken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *