Idag har vi kalasat på Lek & Bus

Lek & Bus
Jodå, det blev kalas idag. Jodå, jag missbedömde Annies tillstånd. Jodå, nu har hon feber igen. Men vi hade ett väldans bra kalas i alla fall. För omväxlings skull så hade vi kalaset på Lek & Bus i Nacka. Jag brukar annars ordna allt, baka i flera veckor innan, fixa och städa i dagarna tre efter. Jag och Magdas pappa hade gemensamt hyrt prinsessrummet (finns även Superhjälterum, Discorum och Piratrum). Barnen åt hamburgare och sedan blev det tårta och presentöppning. Annie fick sitta på en tron och rummet var rosa och fyllt med målade prinsessor.
DSC_0088
Den här lilla tjejen verkar vara på banan igen efter flera veckors pendlande av feber och förkylning.
Lek & Bus
Hon fick så fina presenter, bl a den här fina prinsessklänningen med sitt namn på av Zack och Leah. Vi hade bjudit in väldigt få barn den här gången. Såklart var ändå Rose-Marie med Zack och Leah med eftersom de har varit vänner sedan de låg i magen. Sedan var det dags för bus i leklandet. Jag kan garantera att alla föräldrar kom hem med trötta och nöjda barn! Jag tycker verkligen om Lek & Bus i Nacka! Det är fräscht, rätt lugnt och känns säkert.
Lek och Bus nacka

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *