När ställer ni in kalas?

DSC_0043
Igår var magsjukans dag här hemma. Jag skulle ha gått på Lakritsfestivalens första event där jag skulle ha fått massage och äta massa lakrits. Det blev inget med det. Annie hade lite feber och fick vara hemma. Mitt på dagen mådde hon lite illa.Tja, det resulterade i kaskadkräkning över hela toaletten. Efter det ville hon inte äta något och hade rejält med feber. Jag har pysslat om henne och hon låg hela dagen i soffan, blev bättre. Det är bara det att hennes kalas är bokat på ett lekland till söndag. Vad gör man? Ni vet när alla inbjudningar är ute och alla kan och just den här söndagen passade så himlans bra.
DSC_0051
Hon vaknade nu i morse hungrig som bara den och jag gjorde hennes favoritmannagrynsgröt. Vi gör nog världens bästa mannagrynsgröt ! Den blir krämig och fyllig av rivet äpple, russin, äggulor och lite smör. Hon mår väldigt mycket bättre nu. Jag måste ta beslutet snart om vi ska ställa in eller inte. Vad skulle ni göra?

Linda

0 kommentarer

  1. Eftersom hon inte har kräkts något mer (peppar, peppar) och verkar må bättre så skulle jag ha kalaset. Min son brukar kräkas när han har hög feber så det behöver ju inte vara magsjuka.

    • Tack!! Ja, ha ha, verkligen peppar peppar. Jag visste faktiskt inte att man kunde kräkas av hög feber. Bra att veta! Känns nog som att vi kör imorgon då:-)

  2. Så himla svårt. Men det borde väl ha gått drygt 48 timmar innan kalaset ändå? Då hade vi kört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *