Valio lanserar nytt spännande mellanmål

Valio PROfeel Cottage cheese + kvarg

Jag har testat Valios nya mellanmål, PROfeel cottage Cheese. Den är ett mellanting mellan kvarg och keso. Finns i smakerna Tre bär och Ananas. Varje bägare innehåller 16,5 gram protein och 5,6 gram tillsatt socker per 100 g. Den är inte speciellt söt i smaken, vilket först förvånade mig. Trodde på något sätt att den skulle smaka som en söt youghurt. Men sedan tyckte jag det var bra, för den är mättade och känns som perfekt efter ett träningspass eller sådär mittemellan två mål. Smakerna var väldigt olika varandra så de går inte ens att jämföra. Min favorit blev dock Tre bär.

Linda

0 kommentarer

    • Aha, visste inte det. Jag blev först förvånad att de inte var så söta, men tyckte sen att et var toppen. Känns som ett riktigt bra mellanmålsalternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *