Veckomenyn och Himmelskt Knäckig Äppelpaj

VECKOMENYHör ni är det Alla Hjärtans Dag i veckan, eller? Joooo! Jag tycker att man ska göra något man mår riktigt bra av, vare sig man är i ett förhållande eller inte: Se bästa filmen, ät så mycket godis du bara orkar, ta ett lyxigt bad, boka en massage och framförallt ät något gott vetja! Jag kommer lägga in förslag på kärleksfulla förrätter, desserter och huvudrätter till er i veckan. Den här veckan fyller min stora kärlek år, 6 år. Blir alldeles rörd när jag tänker på det. Så för mig blir det tårtbak, presentjakt mm. Det händer även en del annat i veckan minsann. Häng med och Häng på!
Parmesanomelett med örter – Bästa omeletten!
Bourguignon på kalkon – jättegott
Pannbiff – Hur gott är det inte!
Nystekt strömming med kaviarsås
Äppelpaj med råkräm
Blev grymt sugen på den här äppelpajen med råkräm som man inte kan sluta äta. Råkräm är som något mellan grädde och vaniljsås, himmelskt är ordet:-)
Kram och Ha en fin Vecka!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *