Veckomenyn och bestyr

Veckomeny
Alltså min vecka har inte startat på topp. Vabbar idag med Magda. Vi ska till doktorn strax. Jag har burit runt på henne större delen av natten. Hon vill inte ligga och sova och har gråtit hjärtskärande, bara somnat då jag har burit på henne. Misstänker öroninflammation. Vi får la se. Jag har Annie hemma också, bara för att hon ville. Dagar då ingen har sovit blir ju heller inte de roligaste. Ikväll så ska jag på lite Riojakväll, det blir bra efter en heldag här hemma. På lördag ska jag på en härlig bloggrej. Åh, jag har glömt att berätta: utlandsresa bokad!! Berättar mer snart. Ha världens bästa vecka!
Ps. Jag har bakat världens godaste semlor dessutom. Receptet kommer här på bloggen såklart!
Vassego – Veckomenyn:
Krispig chevre med fruktig quinoasallad – en av mina favoriter
Kyckling i röd curry
Laxfjärilar med dillstuvad potatis och inlagd gurka
Fläskfilé i dragonsås
kanelbullekaka
Älsklingskakan – Kanelbullekaka, farligt god och farligt lätt att göra!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *