Veckomenyn

veckomeny
Ahh, vad jag ser fram emot den här veckan. Den är rätt lugn nämligen. Jag kommer vara hemma med barnen mest varje kväll. Kommer kika in på två feel good event, där mat, hälsa och det sociala med familjen är i fokus. Det ska bli underbart. Ser fram emot att träffa vänner under veckan. Jag arbetar även en hel del på ett hemligt projekt, som jag inte kan avslöja riktigt än,men snart. Vad mer…jo, två utlandsresor står på agendan att boka, kan ni tänka er! Mer om det i veckan. Så välkommen positiva veckan! Ha en riktigt härligt bra vecka ni med!
Kikärtsbiffar med ajvarsås – Min äldsta dotter tyckte det var godaste biffarna någonsin.
Honungsstekt lax med pestorisoni – så tacksam rätt!
Fantastisk korvgryta – från en härlig bloggkollega
Chicken Tikka Masala – älskar den här vardagsversionen
dsc_0030_192570103
Baka världens godaste filmjölksbröd med tranbär och nötter i veckan av den enkla anledningen att det går så snabbt och smakar så otroligt gott!

Linda

0 kommentarer

  1. Låter som en meny som skulle passa här hemma.

    Är imponerad över hur mycket du hinner med. Jag känner att jag vänder ut och in på mig själv för att hinna med jobb, dagis, laga mat och träna.

    Spännande med alla projekt och resor!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *